Post by inelinscanra on Mar 17, 2022 0:52:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French | Translator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French | Translator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pre nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Learn French | Translator 2022 version ▞▞▞
Najlepšia aplikácia na učenie sa francúzštiny
Je to v poriadku, pretože je na úrovni, páči sa mi a hovorí sa, že je to pre profesionálov a naozaj sa chcem tieto slová naučiť, takže si myslím, že je to v poriadku, ale nie je to dobrá aplikácia, odporúčam vám získať Duolingo, je to lepšia aplikácia a naučí vás hovoriť jazykmi lepšie ako iné aplikácie ktoré som doteraz videl.
Dobré a ľahko pochopiteľné
Ľahko sa používa veľa dobrých užitočných fráz.
Táto aplikácia je skvelá, veľmi mi pomáha. Ďakujem....páči sa mi to ❤
Sakra
V podstate hlasový slovník. Žiadne aktivity, ktoré by vám pomohli zapamätať si pravopis, výslovnosť alebo dokonca významy slov. Nehovoriac o tom, ako ich použiť na tvorbu viet.
Najlepšia aplikácia pre lrn
<a href=""></a>
Výslovnosť je trochu rýchla, inak skvelá aplikácia.
Milujem to
Veľmi užitočná aplikácia. Musí existovať pokročilá verzia tejto aplikácie s lekciami o používaní gramatiky a zostavovaní základných viet. Tiež chcem samostatné kategórie pre sloveso, prídavné meno, zámená atď.
Dávam 0, nedáva vám to veľa kategórií!!!!!! Aký je zmysel toho, že je zadarmo, stačí ľuďom účtovať 4,99, takže nemusíme platiť za upgrade, ktorý je tiež 4,99!
Μάθετε Γαλλικά | Μετάφραση Εκπαίδευση wty
Nie úplne zadarmo
V škole nestíham, ale teraz sa mám skvele😎
Je to gud, ale chce to viac možností.
Reklamy sú príliš rušivé
Môj prvý jazyk je francúzština, použil som ho na osvieženie, pretože v mojom okolí nikto nehovorí po francúzsky.
Nie.......sasa opìvod Que vàgz
Je to vynikajúca aplikácia
Je to dobré na učenie
Nie je to také zlé, nie najlepšie, ale má to svoje výhody. Aj keď nenávidím reklamy
Buen applicación
Bolo by skvelé, keby boli všetky témy voľné, keďže mám test z francúzštiny a študujem
Learn French | Translator Vzdělávání ygwz
Je to veľmi zaujímavé pre začiatočníkov francúzštiny.
Fantastický kurz, páči sa mi
Helpflull
Aplikácia je v poriadku. Veľa kategórií zadarmo Kategória núdzových zrážok. Nie je to v poriadku. Páči sa mi veľký výber slovnej zásoby. Pokrýva veľa základov. Veľa možností pre bezplatnú verziu. Kiežby tam boli nejaké dlhšie vety. Je ťažké zistiť, ako vysloviť celú vetu, keď sa každé slovo alebo fráza vyslovuje ako samostatný výrok.Rozčuľuje ma, že núdzová kategória je uzamknutá pre profesionálov. Nemôžem začať zdôrazňovať dôležitosť komunikácie počas núdze. Už len kvôli tomu moje hodnotenie stratilo dve hviezdičky. Zvážte sprístupnenie tejto kategórie pre bezplatných používateľov!
Táto aplikácia sa mi veľmi páčila. Je veľmi užitočná, ak sa naozaj chcete naučiť nový jazyk❤
potrebuje veľa vylepšení...mnoho menej, ako sa prijíma z aplikácie s obrovskou pamäťou...no dobre..
Je to užitočný nástroj v základnej francúzštine
Skvelá aplikácia. Zábava!
Prečo mi to nejde stiahnuť?
veľmi užitočná aplikácia na učenie sa francúzštiny
veľmi dobré aplikácie
Nefunguje to len biela obrazovka a potom to hovorí, že francúzština sa zrútila
Nie som ohromený.
Learn French | Translator Oktatás obi
Skvelé lekcie veľkosti sústa.
Nechápem, že hovorím len anglické slová was is the French.
Divná aplikácia
Sťahovanie trvá večnosť, stále sa sťahuje Ak to opravíte, dám 5 hviezdičiek
Naučte sa viac základných slov s hlasovým tréningom...veľmi užitočná aplikácia pre začiatočníkov...milovala som ju
Veľmi pekná aplikácia na učenie sa francúzštiny
Funguje iba prvá časť
Páči sa mi táto aplikácia a je naozaj užitočná. Hovorím vám, stiahnite si túto aplikáciu čo najskôr...
Ďakujem, že ste zostali učiť
Aprenda francês | Tradutor Educação npyl
Jednoduché nasledovanie
Veľmi jednoduché, ale užitočné pre začiatočníkov.
Pekný...
Jeho stiahnutie chvíľu trvá