Post by inelinscanra on Mar 17, 2022 1:01:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Italian with Wlingua ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Italian with Wlingua IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (palielināt kristālus) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Italian with Wlingua 2022 version ▞▞▞
Lieliski piemērots tiem, kam patīk apgūt valodu ar lielu gramatikas devu.
Man patīk šī lietotne. Ļoti laba gramatikas apguvei
Learn Italian with Wlingua Giáo dục dqq
Vai vēlaties pievienot vidējo un augšējo starplīmeņu vēlāk, vai arī ar šiem diviem pašreizējiem līmeņiem pietiek?
Man līdz šim patika šī lietotne!!! ❤️ Man tas patīk.
līdz šim efektīvākā itāļu valodas apguves lietotne!
tā ir lieliska lietotne 💟 Es jau esmu iemācījies daudz vārdu itāļu valodā un nedaudz gramatikas. labs darbs wlingua
Wlingua - Curso de italiano, aprenda italiano Educação car
Lieliska lietotne, viena no labākajām!
interesanti
Man ļoti patika šī lietotne
ļoti noderīga un jautra lietotne!
Šai lietotnei ir pārsteidzošs daudzums satura ar strukturētu izkārtojumu, lai efektīvi pētītu un izskaidrotu gramatiku! Es ļoti priecājos, ka atradu šo dārgakmeni.
Lieliska lietotne.. Esmu pārstājusi izmantot jebkuru citu lietotni itāļu valodas apguvei. Ar šo pietiek
Tas man ļoti palīdz. ļoti labas lietotnes.
Man ļoti patīk wlingua darbības veids. Esmu tik daudz mācījies, un prezentācija ļauj viegli saglabāt mācīto.
Apbrīnojami
tas ir ļoti labs iesācējiem un vidējiem.
Viegli iemācīties no ļoti skaidras izrunas. Tāpat kā spēja atkārtot jebko.
Learn Italian with Wlingua تعلیمی gzlu
<a href=""></a>
Mīlu to!
Šī lietotne ir lieliska itāļu valodas apguvei. Tās nodarbības ir lieliskas! Molto grazie.
Tas ir ļoti labi izskaidrots saskaņā ar rietumu gramatiku.
Learn Italian with Wlingua 教育 invk
Lieliska lietotne
Šī ir labākā valodu apguves lietotne, ar kuru līdz šim esmu saskāries, patīk! Diemžēl, lai atbloķētu lielāko daļu nodarbības, man gandrīz nav ko mācīties, izmantojot bezmaksas versiju: (Atjauninājums: es nopirku premium, un man ļoti patīk jaunā versija, jo tajā ir pievienotas dažas frāzes, kas patiešām ir noderīgas sarunvalodas nolūkos. vārds vārdu krājuma sadaļā neparādījās lūdzu, izlabojiet šo problēmu
Bellissima !!!
Learn Italian with Wlingua Образовање pdg
Jauki
Ļoti viegli lietojams un saprotams. Vingrinājumi ļāva ātri uzlaboties. Es ļoti iesaku. Turklāt tas, ka mums nav jāmaksā, ir liels bonuss.
Šī ir labākā lietotne, ko esmu atradis jaunas valodas apguvei. Mana problēma ir tāda, ka ne katra lapa atbilst manam ekrānam. Joprojām lieku pieci, jo man ļoti patīk. Turklāt bezmaksas kursā nav reklāmu.
labi
Labākā lietotne, ko līdz šim esmu atradusi. Žēl, ka pašlaik tā ir tikai iesācēja lietotne, taču esmu viņiem nosūtījis e-pastu, un viņi strādā pie nākamā posma. Tā turpināt
Lieliska lietotne... lieliski skaidrojumi un nodarbības
Labākā valodu mācīšanas lietotne, ko esmu izmēģinājis daudzas citas, taču šī ir labākā lietotne
Labi
Tik tālu, labi
man tas patīk
Ļoti noderīga lietotne
Lieliska lietotne itāļu valodas apguvei. Lietotājam draudzīgs interfeiss.
Vienkārši
Es nevaru pārspīlēt, cik šī ir lieliska lietotne iesācējiem. Tas ņem visu sauso vārdu/gramatiku no mācību grāmatas un sablīvē informāciju lielos, vienkāršos skaidrojumos ar vairākiem piemēriem. (Vairums valodu apguves lietotņu ir vai nu šausmīgas, vai tās vienkārši nedara), un jūs pastāvīgi progresējat. Jums nav iestrēdzis atkārtojot tos pašus 5 vārdus miljons reižu, pirms dodaties tālāk, jo wlingua izmanto atkārtojumus ar intervālu. Bet man, gramatikas skaidrojumi tiešām ir labākā daļa!!
Es līdz šim mīlu šo lietotni! Man patīk, kā tas patiesībā izskaidro gramatikas noteikumus un struktūras, piemēram, lietvārdus, noteiktus rakstus, īpašības vārdus, apstākļa vārdus, daudzskaitļa un vienskaitļa vārdus, un tas neizdodas nevienā citā valodā. Tam ir arī krāsu kods, kas ir lieliski piemērots vizuāliem izglītojamiem! (Vēl nav 5 zvaigznes, jo man šķiet, ka man tas ir jāizmanto vairāk, lai to pareizi novērtētu)
Tas ir ideāls, es zinu, maz itāļu pirkt Es uzlabošu savas prasmes ar Wligua, kā es to darīju ar angļu valodas kursu. Paldies!!